De Mini’s


Eerste seizoenshelft mini’s GPC Vlissingen

Vol goede moed zijn we in september met tien jongens en één meisje gestart aan het seizoen. Iedere training werd er hard gewerkt en fel getraind. Hoewel bij de eerste trainingen nog veel zaken, zoals auto’s, benzinestations, kleur van de hesjes en de kou nog al eens voor afleiding zorgden, werden we steeds meer gericht op de bal en gingen we steeds beter voetballen.
Dit werd helaas nog niet altijd vertaald in een klinkende overwinning, maar er zat zeker groei in. Misschien lag het ook wel aan het vroege tijdstip van onze thuiswedstrijden dat het aan de Bosweg nog wat stroef ging, want de zeven behaalde punten zijn allemaal in een uitwedstrijd meegenomen.
In de tussentijd werd ons team versterkt met vier nieuwe spelers, waardoor we op een totaal van vijftien voetballers uit zijn gekomen. Hierdoor was het weleens erg druk op de wisselbank, maar konden we ook laten zien dat voetballen bij de mini’s ook draait om samen plezier maken en sportiviteit, want tijdens de laatste wedstrijd tegen Serooskerke deed er steeds één iemand van GPC bij de tegenstander mee. Dat we die wedstrijd uiteindelijk met 2 – 6 verloren was een klein beetje jammer, maar de frietjes na afloop maakten veel goed. Zoals de penalty’s na iedere wedstrijd ook al veel goed kon maken bij de mannen, want ook al hadden we met   1 – 17 van Vlissingen verloren, de penalty’s waren een prooi voor GPC en daar waren de jongens net zo blij mee!
Met een uiteindelijk doelsaldo van 31 voor en 83 tegen kunnen we concluderen dat we iets meer moeten tegenhouden en ook iets meer moeten gaan scoren en dan gaat alles helemaal goed komen. Hieronder staan alle uitslagen en doelpuntenmakers van de mini’s. Nu even genieten van de welverdiende winterstop en daarna weer vol er tegenaan om de tweede seizoenshelft prijzen te gaan pakken!