Afscheidswedstrijd GPC iconen Max Leijer en Robin de Pagter


Qua positie stonden beiden het verste uit elkaar, keeper en spits, qua bijdragen aan de successen van GPC Vlissingen 1 zijn Max Leijer en Robin de Pagter meer aan elkaar gewaagd.

Max Leijer doorliep alle jeugdelftallen en was slechts 15 jaar toen hij mocht aansluiten bij het vlaggenschip van de club. Daar heeft hij alle successen van dichtbij mee mogen maken en is al jaren lang de onbetwiste sluitpost van het eerste elftal. Naast het keepen heeft Max ook buiten het veld bijgedragen aan de groei van de club. Jeugdtrainer, materiaalco√∂rdinator en zitting  in het hoofdbestuur zijn enkele taken die hij binnen GPC Vlissingen die hij heeft uitgevoerd. Met recht een icoon binnen onze vereniging.

Robin de Pagter is als jeugdlid ook begonnen bij GPC. Na verschillende omzwervingen in de jeugd kwam hij terug bij de hoofdmacht van onze club. En niet zonder succes. Met de Zeeuwse topscoorderstitel op zak had Robin een groot aandeel in het kampioenschap van de tweede klasse. Dit leverde hem een mooie overstap naar Kloetinge op. Via Goes kwam hij later weer terug op het oude nest waar hij als aanvoerder een belangrijke pilaar werd binnen het eerste elftal. Ook Robin liet zich buiten het veld gelden voor de club. Naast jeugdtrainer is hij inmiddels toegetreden tot de jeugdcommissie waar hij zijn voetbalvisie loslaat op de jongste leden van onze vereniging. Eveneens een echte GPC-er!

Beiden nemen na dit seizoen afscheid als speler van het eerste elftal, maar blijven gelukkig nog wel actief binnen GPC. Me een staat van dienst zoals hierboven beschreven willen we als vereniging hierbij natuurlijk uitvoerend stil staan. 

Op zaterdag 11 juni organiseert GPC Vlissingen de afscheidswedstrijd van
Max Leijer en Robin de Pagter

Spelers van Oud GPC en Oud Goes zullen het opnemen tegen het huidige eerste elftal van GPC Vlissingen

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur
Na afloop een gezellige feestavond