Jeugdbeleid


GPC Vlissingen ziet op 1 juni 1954 het levenslicht. In de bijna 70 jaren die volgen is de club uitgegroeid tot een volwassen voetbalvereniging, waar de combinatie tussen plezier en prestatie nog altijd hoog in het vaandel staat. GPC wil verder bouwen aan een gezonde toekomst. Om de stabiliteit en het voetballend niveau dat de vereniging heeft gekend, te behouden en te verstevigen. De jeugd is daarvoor het belangrijkste fundament. Bij de jeugd begint het bouwen aan een gezonde toekomst voor de vereniging. De kracht van onze vereniging ligt van oudsher in de hoge betrokkenheid van onze leden, de focus op plezier en gezelligheid, en de sterke sociale binding: GPC Vlissingen is de gezelligste club van Zeeland! 

We willen een gezellige voetbalvereniging zijn waar de jeugd vooral plezier heeft en waar wij -vanuit de basis van plezier- werken aan de optimale ontwikkeling van jeugdleden tot (jong) volwassen verenigingsleden. We zorgen hiermee dat de jeugd het fundament is onder een duurzaam voortbestaan van de vereniging.
De jeugd heeft de toekomst!

In het jeugdbeleid geeft de jeugdcommissie weer hoe zij invulling geeft aan de visie van GPC Vlissingen op de jeugdafdeling van de vereniging.