GPC-Sponsor worden


Hoe wordt u sponsor van GPC Vlissingen?

Sporten wordt steeds duurder en tegenwoordig wordt de ondersteuning vanuit het bedrijfsleven daarbij steeds belangrijker. Reeds jarenlang is het zo dat sportverenigingen hun bestaansrecht niet meer geheel kunnen ontlenen aan contributie- en kantineopbrengsten. Daarom wordt er steeds meer een beroep gedaan op financiële ondersteuning door het bedrijfsleven. Natuurlijk zal er richting sponsor ook sprake moeten zijn van tegenprestaties. Naast verbondenheid met de vereniging die lokaal en regionaal een goed imago heeft en waarvan de leden een grote verbondenheid voelen met sponsoren biedt GPC Vlissingen meerdere sponsormogelijkheden aan.

Sponsormogelijkheden bij GPC

• shirtsponsoring
• reclameborden langs het hoofdveld en tribune
• ons Jeugd Sponsor Plan
• sponsoring wedstrijdbal
• vermelding op onze website

We proberen af en toe ook leuke activiteiten te ondernemen. Rondom wedstrijden worden bijeenkomsten georganiseerd om onze sponsoren zoveel mogelijk waarde terug te geven. We zoeken daarbij zoveel mogelijk naar maatwerk. Wat is voor u belangrijk en hoe kunnen we dat zo goed mogelijk invullen.

Hoe word je sponsor bij GPC?

Heeft u interesse om sponsor te worden van GPC Vlissingen, neem dan gerust even contact op met de sponsorcommissie. Graag informeren wij u omtrent de mogelijkheden. U vindt de contactpersonen bij de tab sponsorcommissie. Ook kunt u een mailtje sturen naar de sponsorcommissie zelf of klik op de button om contact met ons op te nemen.

sponsorklik