SV GPC


In de zomer van 2010 besluit een aantal vaste supporters van het eerste elftal van GPC Vlissingen dat het tijd wordt voor het oprichten van een heuse Supportersvereniging. De club is op dat moment eersteklasser en de groep supporters wil onder andere meer sfeer rond thuiswedstrijden creëren.

Anno 2017 is GPC Vlissingen geen eersteklasser meer, maar beschikt het wel over een levendige Supportersvereniging, die ondertussen bijna 100 leden telt. De SV inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken onderdeel van GPC Vlissingen. Voor iedere thuiswedstrijd gaan de bekende blowers de lucht in en worden loten verkocht voor de blinde poule.

Maar de Supportersvereniging is er niet alleen voor het eerste elftal. Zo organiseert het onder andere twee keer per jaar een voetbalquiz in de kantine, geeft het aan het einde van het seizoen een feest voor alle seniorenelftallen en heeft het een financiële bijdrage geleverd aan de nieuwe geluidsinstallatie in het clubhuis.

Voor 20 euro per jaar ben je al lid van deze mooie vereniging. Daarmee steun je niet alleen de SV, maar heel de vereniging. Daarbij krijg je ieder jaar SV GPC Vlissingen merchandise. In het verleden zijn dit vesten, truien, mutsen, shawls, polo’s en paraplu’s geweest. Benieuwd wat de nieuwe gadget wordt? Word dan lid!

Kader Supportersvereniging GPC Vlissingen
Buddy van Gorkom
Kenneth van Belzen
André de Hondt
Marcel Visser
Jasper Vantricht

supportersvereniging@gpcvlissingen.nl

Jo Schets Oliebollentoernooi 2019

Eindfeest 2015/2016

Na de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen is, tijdens het eindfeest van de supportersvereniging, Onder het genot van een drankje en hapje (wederom fantastisch verzorgt door Anita van Gorkom) de speler van het seizoen 2015/2016 bekend gemaakt. Met een ruime voorsprong op nummer twee Max Leijer en nummer drie Maarten Peene is deze enorme eer dit seizoen te beurt gevallen aan SVEN RONDE. Helaas was Sven tijdens de ceremonie niet aanwezig maar na terugkomst van een toernooi met de jeugd werd hij luid toegejuicht door zijn medespelers en de supportersvereniging.

Voor de wedstrijd werd afscheid genomen van Wouter en Matthijs die helaas genoodzaakt zijn om te stoppen met voetballen vanwege blessures. Maar er is goed nieuws, de volgende generatie Vermeule en Lugtenburg staat al klaar.
afscheid

Mede door de band Dandelion van J.J. was het nog lang gezellig.

band

De Voetbalquiz

????

2 maal per jaar organiseert de Supportersvereniging de GPC voetbalquiz.

Deze quiz is niet alleen voor leden van GPC, er mogen ook familie of kennissen mee doen.

Oliebollentoernooi 2015

Elk jaar helpt de Supportersverening mee met de organisatie van het Oliebollen zaalvoetbal toernooi waar zowel jeugd als senioren mee doen.

supportersoliebollentoernooi
Het SV GPC zaalvoetbalteam

SV GPC Merchandise

Elk jaar proberen we andere SV GPC merchandise te regelen, in 2016 is dit een sweater.

Voor 20 euro bent u een jaar lid en krijgt u de sweater erbij.

sv-sweater

2015 was het jaar van de SV GPC muts.

sv-muts