SV GPC


Sinds 2010 beschikt GPC Vlissingen over een heuse Supportersvereniging. Ontstaan voor meer sfeer rondom de wedstrijden van het eerste elftal, inmiddels uitgegroeid tot Supportersvereniging voor heel de club.

Nog altijd is de Supportersvereniging zichtbaar rondom de wedstrijden van het eerste elftal. Denk daarbij aan de welbekende blowers die tweewekelijks de lucht in gaan en de blinde pool voor de wedstrijd. Rust- en eindstand goed? Dan heb je een goedkope middag in de kantine!

Supportersvereniging GPC bord

Financiële bijdrages

Met de opbrengst van die blinde pool én de contributie van de leden levert de Supportersvereniging financiële bijdrages aan projecten binnen heel de club. Door de jaren heen droeg de Supportersvereniging bij aan onder andere:

–       aanschaf van een nieuwe beamer;

–       aanschaf televisies;

–       nieuwe cornervlaggen;

–       de stamtafels in de kantine;

–       de geluidsinstallatie binnen en buiten;

–       doelnetten op het hoofdveld;

–       activiteiten van jeugd- en seniorenelftallen.

Daarnaast levert de Supportersvereniging al jaren een bijdrage aan de KiKa sponsorborden en zorgde het voor diverse gadgets voor de leden. Sjaals, vesten, mutsen, paraplu’s en zelfs mondkapjes lagen in het verleden al eens klaar voor de leden van de SV.

Cornervlag GPC Vlissingen

SV BBQ

Met jouw lidmaatschap steun je dus de hele club. Daarnaast ben je als lid van harte welkom op de jaarlijkse BBQ-avond van de Supportersvereniging, die voor aanvang van weer een nieuw seizoen wordt georganiseerd. Houd de website en de social media van de club in de gaten voor de datum!


GPC Vlissingen Voetbalquiz

Twee keer per jaar organiseert de SV de GPC Vlissingen Voetbalquiz. Sfeervolle avonden, waar plezier voorop staat maar de hersens ook flink worden gekraakt. Deelname is gratis en een leuke avond is gegarandeerd! De eerstvolgende quiz is vrijdag 18 november 2022, drie dagen voor Nederland het WK opent.

winnaars voetbalquiz

Beker topscoorders GPC Vlissingen

Topscorer

Ieder seizoen houdt de Supportersvereniging de doelpuntenmakers van de seniorenelftallen bij, om zo tot de topscorer van GPC Vlissingen te kunnen komen. Aan het einde van het seizoen worden in de kantine de prijzen uitgereikt. Voor de actuele tussenstand vind je hier op de website.


Lidmaatschap supportersvereniging

Ook lid worden? Voor 15 euro per jaar sluit je je al aan bij de Supportersvereniging. Met die 15 euro draag je bij aan de gezondheid van de hele club én sluit je je aan bij een gezellige en levendige Supportersvereniging.

Lid worden kan via een mail naar de Supportersvereniging, of persoonlijk aanmelden bij het kader van de supportersvereniging; Buddy van Gorkom, Marcel Visser, André de Hondt, Kenneth van Belzen, Guus Vantricht en Jasper Vantricht.