Jeugd Sponsor Plan


Goede faciliteiten voor een goede ontwikkeling

“De jeugd heeft de toekomst” is een gevleugelde uitspraak waar wij bij GPC Vlissingen veel waarde aan hechten. Een goede doorstroming van jeugdspelers is belangrijk voor de continuïteit van de club en het niveau waarop de seniorenteams zich kunnen blijven handhaven.
Goed materiaal en goede begeleiding is essentieel bij het plezier in en de ontwikkeling van het voetballen. GPC streeft er naar om de faciliteiten binnen de vereniging op een zo’n hoog mogelijk niveau te krijgen en daarbij de contributie laagdrempelig te houden. Op deze manier willen wij iedereen de kans bieden om met veel plezier en een goede ontwikkeling te gaan voetballen. Het geld dat wordt gesponsord aan het Jeugd Sponsor Plan wordt gegarandeerd besteed aan faciliteiten en activiteiten voor de jeugd.

Maatschappelijke rol van GPC Vlissingen

Naast de goede faciliteiten voor de jeugd vinden wij de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze vereniging ook belangrijk. We hebben er daarom voor gekozen om met het Jeugd Sponsor Plan Kika te steunen. Van het totale bedrag van het Jeugd Sponsor Plan zal jaarlijks 20% overgemaakt worden naar Kika. Tevens willen meehelpen om de naamsbekendheid van Kika te vergroten. Dit doen wij onder andere door het logo van Kika op een prominente plek op de shirtjes van de jeugd te zetten. Ook zullen er jaarlijks diverse acties worden georganiseerd ten behoeve van GPC en Kika. Mede door voorlichting willen wij de jeugdspelers, maar ook zeker de senioren, bewust maken van het werk van Kika en de ziekte kanker en willen wij het woord kanker als scheldwoord verbannen uit onze club.

Drie vliegen in één klap

Met een bijdrage aan het Jeugd Sponsorplan vangt u dus drie vliegen in één klap; de jeugd wordt gesponsord, er wordt een donatie gedaan aan Kika en er vindt informatieverstrekking plaats binnen de vereniging. Een bijdrage kan al geleverd worden vanaf 50,- euro per jaar en kunt u zo groot maken als u zelf wilt. In ruil voor uw bijdrage wordt een full colour sticker gemaakt geheel naar uw wensen, deze sticker wordt op het bord van het Jeugd Sponsor Plan geplakt dat in het clubhuis hangt. Hoe groter uw bijdrage, hoe groter de sticker. De jaarlijkse sponsorbijdrage is exclusief de eenmalige kosten voor de opmaak van uw sticker. De opmaakkosten bedragen 10% van het sponsorbedrag.

Sticker:

Uw sticker kan naar al uw wensen worden opgemaakt. De bedragen en groottes zijn als volgt: Jaarlijkse sponsorbijdrage
Grootte van de sticker:
50,- euro 10 x 20 cm (A)
100,- euro 20 x 20 cm (B)
200,- euro 20x 40 cm (C) Enz. Enz.

Wilt u een bijdragen leveren aan het Jeugd Sponsor Plan en zo de jeugd én Kika steunen, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Klik hier om een mail te sturen en dan neemt één van de leden van de sponsorcommissie contact met u op.