Clubcollect vervangt Factua


Beste leden,

De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de organisatie, namelijk het innen van gelden. Doorgaans is het innen van gelden een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Hiervoor gebruikten we altijd het systeem van Factua.

Binnenkort zullen we gaan werken met het syteem van ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Hoe werkt het precies?

ClubCollect is een online facturatiemodule die onze organisatie ondersteunt bij het innen van gelden. Vanaf het moment dat wij de gelden gaan innen, ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per mail, sms of per brief.

Delen van gegevens

Je persoonsgegevens staan veilig binnen onze eigen omgeving en zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden.
Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie ons hiervoor benaderen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur