Derde voetbalclinic meer dan geslaagd!


Ook op de derde en laatste voetbalclinic voor de jeugd kunnen we weer met een goed gevoel terugkijken. We hadden net als bij de vorige twee clinics dit seizoen weer goed weer en konden op het mooie kunstgrasveld genieten van een mooie dag.

Ongeveer 70 kinderen, waaronder GPC-leden én niet-GPC’ertjes, deden mee aan de clinic. De kinderen legden gesorteerd op leeftijd en teamgenoten/vrienden onder leiding van negen enthousiaste trainers van GPC Vlissingen verschillende spelvormen af. Na afloop kreeg iedereen een lolly en werd er een mooie groepsfoto gemaakt. Zoals bij iedere clinic hebben we ook dit keer een impressie van de clinic gemaakt. Deze kun je hier bekijken.

Wil jij de volgende keer ook meedoen aan deze gratis voetbalclinic? Hou dan de website van GPC Vlissingen of onze Facebook/Twitter pagina’s goed in de gaten! En ben je nog geen lid van GPC Vlissingen maar zou je dat wel willen worden? Neem dan contact op met onze jeugdafdeling.

GPC Vlissingen wil alle vrijwilligers die geholpen hebben om de clinics te begeleiden en te promoten bedanken voor hun fantastische inzet. Zelf als vrijwilliger helpen om de club nog leuker en gezelliger te maken? Stuur ons dan een mail!

Kijk Hier voor meer foto’s!