Jonger Oranje komt naar JVOZ/GPC!


Op woensdag 1 mei komt de leukste Talentendag van Nederland naar onze vereniging. Wil jij je droom om profvoetballer na te jagen en gewoon een super leuke voetbaldag hebben? Meld je dan aan!! (Geboortejaar: 2010 t/m 2018)

Je speelt in je leeftijdscategorie wedstrijdjes van 4 tegen 4 onder het toeziend oog van scouts van profclubs ( Ajax, Feyenoord , PSV , AZ, Sparta en nog meer). Zij beoordelen de kinderen en mocht je gekozen worden voor de Finals van Jonger Oranje maak je kans om met het nationaal Jonger Oranje team een wedstrijd te gaan spelen tegen een profclub. Een unieke beleving!

Het plezier in het voetballen en een leuke dag hebben met vriendjes, vriendinnetjes en andere kinderen staat deze dag natuurlijk voorop! Wij hopen dat jullie met zo veel mogelijk kinderen van jullie mooie vereniging meedoen aan de Jonger Oranje dag op woensdag 1 mei.

Nieuwsgierig geworden? Neem even een kijkje op www.jongeroranje.nl voor wat meer informatie ! Wij hopen op zo veel mogelijk kinderen van JVOZ/GPC te mogen verwelkomen!

Hieronder de flyer en link om in te schrijven: http://www.jongeroranje.nl