Nieuwe kledingsponsor voor GPC


Vanaf aankomend seizoen gaat GPC Vlissingen de samenwerking aan met Robey Sportswear en Sport point De Bie Vlissingen. De komende 6 jaar zal Robey Sportwear, o.a. bekend van FC Groningen, Sparta, Volendam, Willem II en vele amateurverenigingen in Nederland, verbonden zijn aan onze vereniging.

Deze nieuwe samenwerking houdt in dat we nieuwe wedstrijdtenues zullen krijgen (klik op de link voor een voorbeeld), met in de kraag de eerst regels van het clublied. Aankomende twee seizoen zal ieder team in het nieuw gestoken worden!

Jeugdleden krijgen broekje en kousen cadeau!

Nu Nederland steeds verder van t slot komt, hopen we dat we weer een normaal seizoen kunnen beleven. De Coronaperiode hebben we zo goed mogelijk proberen in te vullen, maar sportief gezien was het natuurlijk niet wat het moest zijn. Het goede nieuws is wel dat alle jeugdleden de vereniging trouw zijn gebleven. Dat is natuurlijk super en zijn wij als vereniging erg trots op! We willen dit dan ook graag belonen door alle spelers en speelsters van de jeugd een broekje en kousen van de club aan te bieden. Iets dat we nog nooit gedaan hebben. Hoe we dat precies gaan doen hoort iedereen binnenkort.

Korting en webshop

Als lid van GPC Vlissingen ontvang je 10% korting op ALLES in de webshop én in de winkel van Sportpoint De Bie ( m.u.v. aanbiedingen, bedrukkingen en kortingen ). Geef bij het afrekenen in de winkel aan dat je lid bent van GPC, de aankoop komt op een GPC clubkaart ( bij de kassa ) en aan het einde van het seizoen ontvangt GPC eveneens een percentage van alle GPC aankopen. Een WinWin situatie dus! In de winkel en via de webshop kan alle GPC kleding besteld worden!

De webshop kun je bereiken via de homepage of direct via: https://gpc.clubwereld.nl/