Voetbalclinic GPC Vlissingen


Afgelopen woensdag 6 maart werd er in de voorjaarsvakantie weer een gratis voetbalclinic georganiseerd bij GPC Vlissingen. Deze keer was de clinic extra groot, omdat skills & control voor je jo8 t/m jo13 zowel s’ochtends 2 uur en s’middags 2 uur een training verzorgde. Door onder andere smart goals, diverse oefeningen en de ervaren trainers was deze clinic enorm geslaagd.

Voor de jo7 en de jo15 t/m jo17 was er s’middags een extra voetbalkussen voetbalveld georganiseerd. In totaal waren er dus 4 clinics op deze dag. In totaal hebben 100 kinderen zich voor deze clinics ingeschreven.

De Skills & Control clinic en het springkussen voetbalveld zijn gefinancierd door de grote clubactie. Mede doordat er deze dag weer veel vrijwilligers vanuit GPC aanwezig waren is deze dag weer een geweldige dag voor de kinderen geworden. Nogmaals bedankt allemaal!

De volgende gratis voetbalclinic is in de meivakantie op woensdag 1 mei. Op die clinic kunnen alle kinderen weer vriendjes/vriendinnetjes meenemen, zodat ze kunnen zien hoe leuk en gezellig het bij GPC Vlissingen is.

De foto’s van afgelopen woensdag die s’ochtends zijn gemaakt door Paul ten Hacken en s’middags door Chris Ronde.

Tot op de volgende voetbalclinic op woensdag 1 mei in de meivakantie!