Valencia CF jeugdtrainers komen naar GPC Vlissingen


 

Deze zomer beleeft de jeugd van Vlissingen en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar GPC Vlissingen.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast van 20 tot 22 juli 2017 op het complex van GPC Vlissingen.

Valencia CF blij met partner GPC Vlissingen
Sinds de zomer van 2015 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2017 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2017 GPC Vlissingen nieuwe partner van Valencia CF. GPC Vlissingen behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF
Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €160,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

Maak kans op een weekend Valencia!
Daarbij maken alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp kans op een weekend Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een training van 1e team bekijken, een stadion tour in Estadio Mestalla en een meet&greet met de sterren van Valencia CF.

Alle informatie staat op http://www.valenciavoetbalkamp.nl
valencia-voetbalkamp-logo