Voetbalclinic jeugd 17 februari


Al enkele jaren organiseert GPC Vlissingen een voetbalclinic in de schoolvakanties waar hun jeugdleden aan kunnen meedoen. Wat het extra leuk maakt is dat iedereen mensen mag meenemen zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes of anderen die graag een keer willen meedoen.

Vanwege de Corona is er voor dit keer besloten om de clinic alleen voor haar eigen jeugdleden te organiseren. Mocht je als niet-lid toch een graag willen kijken bij GPC Vlissingen dan kun je een keer komen proeftrainen. Aanmelden voor een proeftraining kan via de pagina proeftraining.

De dag was onderverdeeld in meerdere tijdsvakken waarin op basis van leeftijd de groepen werden bepaald. De J07 t/m J09 mochten ‘s ochtend het veld opwarmen waarna de J010 t/m J012 de ochtend mochten afsluiten. In de middag mochten de J013, J015 en J017 de clinic afsluiten.

Tijdens de clinic werden er diverse korte oefeningen afgewerkt afgestemd op de leeftijdscategorie. Uiteindelijk zijn de spelers moe maar voldaan weer huiswaarts gegaan.

Foto-impressie

Video-impressie

Video-impressie voetbalclinic jeugd GPC