ALS Actie – Mont Ventoux


Beste leden van GPC

Afgelopen 29 mei zijn onze kinderen met hun partners de Mont Ventoux op gegaan. Een enorme uitdaging want smorgens was de top van de “Kale Berg” nog gesloten ivm enorme wind en het ijs dat er lag!

Vanaf een uur of 12.00 is deze een paar uur geopend en kon ons team “Awsome Luud Support” onder aanmoediging van ons, Lisette en 4 kleinkinderen toch nog, na 21 km wandelen en fietsen steil omhoog, over de streep komen!

Jullie kunnen je voorstellen dat na al die maanden van voorbereiding het voor ons gezin een enorme ontlading was toen bleek dat het gelukt was. De top is een half uurtje na hun binnenkomst weer gesloten ivm onderkoelde deelnemers. Gelukkig hadden die van ons daar geen last van…kanjers!

Beneden in het dal was het warm en…supergezellig. Er waren medailles, een band en…. voldoende bier (!). Kortom nog een gezellige boel daar.

S Avonds weer terug in ons gehuurde huis in Bedoin hebben we nog een fors aantal pizza’s gegeten en ging het licht om 22.00 uit.

Maar wat zijn we ook trots op jullie: GPC…wat hebben we een leuke en gezellige namiddag en avond gehad die 18e mei. De muziek was geweldig, het eten top, de keuken en bar draaide als een tierelier en de bingo ging als een speer!

Op het einde van de avond bleek dat er 2400,= euro is gedoneerd voor Tour du ALS die zaterdag. Een prachtig resultaat! Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit mooie feest en de donatie tot stand hebben gebracht.
Het onderzoek dat nu het meeste resultaat laat zien op oorzaak en stoppen van ALS, krijgt vanuit de opbrengst van Tour du ALS voorrang. Dit is ons verzekerd! Goed te weten is dat daarom het geld gebruikt gaat worden voor Nationaal en Internationaal onderzoek, waar dan ook over de wereld. Een medicijn tegen ALS moet gevonden worden!

We hebben, ook dank zij jullie, mooie herinneringen gemaakt daar boven op de top van de Mont Ventoux. Een dag met een gouden rand! Wat zijn Luud en ik trots…

Dank jullie wel!