GPC VLISSINGEN Mini Maxi Familiedag


Beste Spelers, familie, vriendjes en vriendinnetjes,
We hebben er met z’n allen weer een fantastisch Mini&Maxi Familie Toernooi van gemaakt!
De spelonderdelen waren dit jaar nog leuker en spannender dan vorig jaar. Ook het weer zat mee, niet te warm en niet te fris. Het Toernooi is goed verlopen, Gelukkig weinig blessures, 3 stuks in totaal, dankzij de hulp van onze verzorger Jan kregen deze spelers/sters de nodige verzorging. Het barpersoneel heeft zich ook dit jaar voor 200 % ingezet en iedereen voorzien van een hapje, drankje, ijsje enzovoort. Piet en Marian verzorgden ook dit jaar weer het broodje hamburger op de Bbq en dat was heel lekker. Dan was het goed om te zien dat we dankzij Karl en Dennis genoeg spelers hadden om bijna het hele Toernooi alle spel onderdelen te bezetten , onze dank hiervoor . Jeroen heeft weer een fantastische fotoreportage gemaakt van het Toernooi, super, de foto’s stonden een dag erna al op de site. Rest mij nog alle sponsors te bedanken voor hun bijdrage aan het Toernooi, Albert Heijn (binnenstad), regelde de broodjes hamburger. De bekers zijn dit jaar gesponsord door Stadscafe de Dighter van Anton op Bellamypark, Kapsalon Vertigo van Irene, Brasserie BLVD van Rally op de boulevard , de Gecroonde Liefde op de Nieuwendijk en Restaurant Waterfront van Pedro. We hebben 2 heerlijke taarten ontvangen van bakker Piet Daane en bos bloemen van van Belzen Bloemen. Ook kregen we een aantal prijzen van Ray’s Boutique, st Jacobs passage 31, die gebruiken we volgend jaar voor de tombola die dan in de pauze plaatsvindt. Verder wil ik alle collega`s van de organisatie bedanken voor de prettige samenwerking en hun inzet om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken.Compliment hiervoor.
Reken maar dat we volgend jaar alle registers zullen open trekken en het nog leuker zal worden. Na de zomer vakantie zullen we bekend maken wanneer het volgende M&M toernooi plaats vindt.

m. vr. gr. van Thom namens de Organisatie M&M.

 

Vooral de onderdelen Trek em eraf, de bungeerun en natuurlijk de buikschuiver waren zeer populair. Met nipt verschil was het de ploeg van Barcelona die er met de winst vandoor ging. Volg deze link voor meer¬†foto’s.