GPC Vlissingen VoetbalQuiz


Afgelopen vrijdag, 2 dagen voor de start van het WK in Qatar, is de 20e editie van de GPC Vlissingen Voetbalquiz gehouden. Een mooie mijlpaal van een gezellige en uitdagende quiz met vele voetbalvragen georganiseerd door de supportersvereniging. Ook deze keer zijn weer vele koppels naar het clubhuis van onze vereniging gekomen om te strijden om de prijzen. Uiteraard had organisator Jasper in deze editie wat meer vragen over WK’s uit het verleden verzonnen, maar ook de overig voetbalvragen, van eredivisie tot Europacups en weetjes uut ut zeeuwsche, ontbraken natuurlijk niet.
Als het na 4 rondes tijd is om de 8 finale koppels bekend te maken valt als eerste op dat het duo “spek en bonen” net buiten de boot valt en op plaats 9 eindigt. Verder valt op dat het duo Pjotr en Pjotr op de 5e plaats staat en dus nog alle kans heeft om hoge ogen te gooien. En dat blijkt wel in de finale want in zijn eentje wordt hij knap 2e.

De winnaars van de 20e editie met als prijs 2 kaarten voor de halve finale van de Nations League die in het voorjaar in Nederland wordt gehouden.
De 2e plaats, op naar SP AR TA
De 3e plaats, 2 kaarten voor Nederland – Gibraltar
De 4e plaats, een mooie bon
De 5e plaats, 2 ballen gesponsord door Vergo Sport
En ook de laatste plaats viel in de prijzen. Andre, die net als Pjotr in zijn eentje speelde, is de gelukkig winnaar van een kratje bier geworden!