Update! Voetbalclinic woensdag 26 februari!


Beste trainers/ouders/verzorgers,

Aanstaande woensdag is de gratis voetbalclinic van GPC Vlissingen. Door jullie hulp hebben er 72 leden en 14 vriendjes/broers/neven zich aangemeld. In totaal 88 kinderen! Wat een mooi aantal weer!

Hieronder wat belangrijke informatie:

*Wijziging voor jo12 t/m jo15:* De clinic duurt ook voor jullie van 13:00-14:15.

*Planning voor alle kinderen:*
12:45: Alle Kinderen aanwezig + aanmelden
13:00-14:15: clinic (inclusief 15 minuten pauze siroop)
14:15: Groepsfoto*
14:20: Voetbalplaatjes ruilen aan de pingpongtafel met Rob Francooy

*Mochten er kinderen zijn die niet op de foto mogen, willen jullie dit doorgeven aan de fotograaf? Zijn naam is Paul ten Hacken. Graag even op de dag zef naar hem toe lopen.

Op deze dag is Karl Vergouwen de coördinator van de clinic. Mochten er vragen zijn op de dag zelf, kunt u bij hem terecht. Zelf ben ik (Dennis Jobse) niet aanwezig i.v.m. werk.

Ik wens iedereen heel veel plezier en hopelijk niet al te slecht weer op de clinic.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Jobse

Goedemorgen trainers en ouder(s)/verzorger(s)! Woensdag 26 februari in de voorjaarsvakantie is er weer een gratis voetbalclinic voor GPC jeugdleden en al hun vriendjes & vriendinnetjes zijn ook welkom.

*Meedoen?* Geef het door aan je trainer + de namen van je vriendjes/vriendinnetjes.

Het zou leuk zijn als er van elk team weer zo veel mogelijk kinderen komen! Vorige keer waren er 65 aanmeldingen, het zou leuk zijn als er dit keer weer meer dan 65 kinderen meedoen!

Graag alleen de trainers via Dennis Jobse uiterlijk donderdag 20 februari doorgeven welke teamleden + vriendjes/vriendinnetjes aanwezig zullen zijn.

Alvast bedankt!