Jeugd Wintertoernooi JO7 t/m JO12


Zaterdag 9 januari 2021 was het weer eens zo ver. De jeugd kon weer eens op een zaterdag de strijd aangaan op het (kunst)gras.

Het jaarlijkse, in alle windstreken bekende, Olliebollentoernooi van GPC kon dit jaar helaas niet doorgaan. Maar we wilden toch heel graag met de eigen jeugd een voetbaltoernooi organiseren, Helaas waren de oliebollen al op dus er was ook een andere naam nodig. Om toch met de eigen jeugd een leuk toernooi te kunnen houden, hebben we de strijd naar buiten verplaatst en het de naam Wintertoernooi gegeven. Het weer deed de naam echter geen eer aan. Een groot gedeelte van de dag kon iedereen genieten van het zonnetje.

Deze dag gingen onze helden ten strijde op de Vlissingse voetbalvelden aan de Bosweg. Helaas vanwege het virus konden de ouders hier niet bij aanwezig zijn dus het juichen bij ieder doelpunt moesten ze er even bij bedenken.

Om toch familie en vrienden van deze toekomstige selectiespelers een bewijs te leveren dat ze echt gevoetbald hebben, leveren we hier nog een aantal foto’s en een filmpje.

Het wintertoernooi voor de JO13 en JO15 is verplaatst naar zaterdag 16 januari.