Lid van de Rabobank? Stem op GPC Vlissingen!


Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op GPC Vlissingen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Walcheren/Noord-Beveland stelt dit jaar € 150.000 beschikbaar om te verdelen tussen de verenigingen en stichtingen die klant van de bank zijn in deze regio. Daar willen we natuurlijk een zo groot mogelijk aandeel van hebben!

Hoe werkt het?
Alle leden van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland mogen in de actieperiode van 6 tot en met 18 april hun stem uitbrengen op een vereniging of stichting in deze regio. Aan de hand van het aantal stemmen wordt bepaald hoeveel geld iedere vereniging van de beschikbare € 150.000 toebedeeld krijgt. Ben je lid van de Rabobank? Dan krijg je vijf stemmen, waarvan je er twee op dezelfde club uit mag brengen. In dit geval GPC Vlissingen, toch?!

Geen lid van de Rabobank?
Als je geen lid bent van de Rabobank, mag je zelf niet stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. Toch kun je wel iets doen. Ken je namelijk mensen die wel lid van deze bank zijn, spoor ze dan zoveel mogelijk aan om op onze club te stemmen. Het is voor GPC Vlissingen een mooie kans om een leuk geldbedrag binnen te halen. En daar wordt de hele vereniging weer beter van!