Opening kantine vanaf 2 Juli


De versoepeling van de gestelde maatregelen zorgen ervoor dat de kantine weer open mag. Als bestuur hebben we besloten om op donderdag van 19.00 – 23.00 en op zaterdag van 12.00 – 20.00 de kantine te openen. Natuurlijk horen daar wel wat afspraken bij.

Regels rondom heropening kantine

In en rond onze kantine leven we de regels van het RIVM na. Dit zijn dezelfde regels zoals die in de horeca gelden. GPC Vlissingen wil geen enkel risico lopen, wat betreft jouw en onze gezondheid. Daarom hebben we alle krukken aan de bar verwijderd, verkopen we zoveel mogelijk drank in flessen. Waar dat niet gaat gebruiken we plastic bekers. Ook verkopen we alleen eten dat verpakt is. Dus de keuken is nog gesloten. In de kantine gelden onderstaande regels:

1. Je dient je in te schrijven bij de ingang van de kantine en geeft daarmee een verklaring af inzake je gezondheid. Je streept je naam door als je vertrekt.

2. Je dient je handen te desinfecteren met handgel, dit staat op de inchecktafel.

3. Alle stoelen en tafels (binnen en buiten) staan opgesteld, rekening houdend met de 1.5 meter afstand die overal zal worden gehandhaafd.

4. Je wordt verzocht het meubilair niet te verplaatsen.

5. Er is in de kantine genoeg desinfectiemiddel waarmee je je handen nog eens kunt desinfecteren.

6. Eén persoon bestelt, betaalt (alleen pinnen).

7. Zit je buiten, dan kun je gebruik maken van het toilet bij de kleedkamers.

8. Zit je binnen, dan kun je binnen gebruik maken van het toilet binnen.

9. In de kantine is er sprake van eenrichtingsverkeer (volg de pijlen op de vloer)

10. We kunnen 40 mensen binnen kwijt, wanneer het volledig bezet is zullen we nieuwe bezoekers vragen op het terras plaats te nemen of een andere keer terug te komen.

11. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig die zaken coördineert en waar je vragen kunt stellen.

Let op..

Wij kiezen er, als GPC Vlissingen zijnde voor, om de 1.5 meter maatregel strikt te handhaven. Zolang iedereen volgens dit protocol handelt kan de kantine openblijven. Mocht de club, ondanks alle genomen maatregelen, toch een boete van € 3.900,00 ontvangen omdat een paar personen zich niet aan de 1.5 meter afstand hebben gehouden wordt die boete verhaald op de personen die de regels hebben overtreden.

Wij rekenen erop dat eenieder zijn gezond verstand gebruikt, zodat we gebruik kunnen blijven maken van onze mooie kantine. Laten we er samen een mooie zomer van maken, als voorbereiding op een mooi seizoen.

Tot snel