Programma Anton Hendrikse Toernooi


Beste voetbalvrienden,

Zaterdag 15 juni is het zo ver, dan hebben we weer het Anton Hendrikse toernooi bij GPC Vlissingen! Daar hebben we met zijn alle natuurlijk hartstikke veel zin in en het goede nieuws is dat we in totaal 26 teams hebben in plaats van 24! Hierdoor hebben we 2 poules van 6 en 2 van 7 teams weten te maken. Dit jaar worden de wedstrijden voornamelijk op het grasveld gespeeld, met uitzondering van een aantal wedstrijden op het kunstgras.

Alle poules hebben we recreatief gemaakt, omdat er te weinig teams zich hebben ingeschreven om ook een aparte prestatieve poule te maken. We moeten zelfs al eerder beginnen dit jaar, om 11:00 uur en we zijn klaar om 17:55 met aansluitend de beker uitreiking en daarna gelijk de BBQ.
Nog lastminute aanmelden BBQ!? Stuur uiterlijk dinsdag 11 juni een bericht via ahtoernooi@gpcvlissingen.nl & maak 15 euro p.p. over naar NL82RABO0145060624 ten name van GPC Vlissingen, vermeld je teamnaam in de omschrijving erbij. Aanmelden voor de BBQ is op de dag zelf niet meer mogelijk!

Na de poule fase gaan alleen de winnaars van de 4 poules nog door naar de halve finale en aansluitend de finale wedstrijden voor plek 1 & 3. Er zijn namelijk 3 bekers te winnen!

Het programma ziet er als volgt uit:
! Half uur voor de eerste wedstrijd melden bij wedstrijdsecretariaat & Ophalen 20 consumpties en eventueel BBQ bandjes!
11:00-17:05 Speelt iedereen 5 of 6 wedstrijden
17:20 Halve finales
17:40 Finales plek 1 & 3
18:00 Prijsuitreiking
18:15 BBQ
19:00 DJ Ninetytwo buiten op het terras
22:30 Afterparty DJ EFFKES in het clubhuis

Zie het volledige programma hier (bijlage)

We verwachten dat elk team minimaal een half uur zich voor de wedstrijd komt aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat om het wedstrijdboekje en zijn consumpties op te halen. Wedstrijdsecretariaat zal zich in of net buiten de kantine bevinden (afhankelijk van het weer). Bij het wedstrijdsecretariaat worden ook de BBQ bandjes en consumpties uigedeeld per team.

Handig! Tegenwoordig kun je ook pinnen bij onze vereniging!

Aan de eerste 10 teams die zich hadden aangemeld werd ook nog een krat bier en 10 consumpties verloot. De winnaars zijn:
Krat bier: Meet Sauce
10 consumpties: S. V. Wachters

Ook deze prijzen kunnen bij het wedstrijdsecretariaat op worden gehaald.

We hopen op mooi weer en dan beloofd het zoals altijd een top dag te worden!

Met sportieve groeten,

Joost van Pelt & Dennis Jobse
-Organisatie Anton Hendrikse toernooi-