Sam & Boaz winnen eerste Coop FIFA-toernooi


Woensdag 3 januari was het eerste Coop FIFA toernooi bij GPC Vlissingen van start gegaan. Bij dit toernooi konden trainers en spelers van de Jo13 tot en met Jo15 twee tegen twee FIFA 18 spelen op de PlayStation 4 om kampioen van 2018 te worden. Uiteindelijk deden er 34 spelers mee aan het toernooi. Van de 17 koppels zijn er uiteindelijk drie koppels overgebleven. De koppels die een beker hebben mogen ontvangen zijn:

Nummer 3: Zico & Jörn
Nummer 2: Jesper & Beau
Nummer 1: Sam & Boaz

Na het toernooi mochten Sam en Boaz het nog opnemen tegen de organisatie (Robin en Dennis). Helaas was deze laatste wedstrijd te moeilijk voor ze en gingen ze naar huis met een verliespartij van 1-0. Misschien dat de kampioen van volgend jaar ons wel kan verslaan, haha.

Wij van de organisatie vonden het harstikke leuk om dit toernooi te organiseren en willen het daarom volgend jaar weer organiseren. Jordy bedankt voor de foto’s en Appie bedankt voor de barbezetting. Verder iedereen bedankt die zijn controller, TV of PlayStation aan ons heeft uitgeleend. Hopelijk tot volgend jaar allemaal!