Uitslag 15e editie GPC Vlissingen voetbalquiz


Op vrijdag 2 November werd al weer de 15e editie van onze traditionele GPC Vlissingen Voetbalquiz gehouden. Maar liefst 19 koppels streden om de overwinning van de Quiz en individueel was er zelfs ook nog een Sparta shirt te verdienen.
Quizmaster Davy achter de microfoon en technicus Pjotr achter de knoppen hadden weer stad en land (lees internet) afgezocht om vragen in verschillende genres van het voetbal de revue te laten passeren. Van het verleden van GPC Vlissingen tot Zeeuwsche spelers die uitkomen in het Caribisch gebied en van het WK tot de kelder van de Keukenkampioen divisie, alles kwam weer aan bod.
Weet u bijvoorbeeld de 10 clubs op te noemen die onze nieuwe hoofdtrainer Jack Wijnands getraind heeft?. Welke ploegen speelden eigenlijk de openingswedstrijd van het WK?. Of welke speler staat er op het shirt dat Davy aan heeft (zie fotos)?
Na 4 rondes van 20 vragen die steeds iets moeilijker werden hadden Spek en Bonen de avond van hun leven gehad maar deden ze hun naam wel eer aan. Voor de laatste 20 vragen van de finale bleven er uiteindelijk 8 koppels over die de 5 prijzen mochten verdelen.

Dit keer waren het de 2 debutanten van Omroep Zeeland, Jan-Jaap en Stefan, die er met de 1e prijs (2 tickets voor een wedstrijd van Sparta naar keuze) vandoor gingen.

Op een eervolle 2e plaats eindigden Kenneth en Jasper die de eer van de Supportersvereniging hoog hielden en 2 bonnen van de de Panta Rhei binnen sleepten.

De 3e prijs: 2 bonnen van Eetcafe Roots aan de nieuwedijk

De 4e plaats: 2 kappersbonnen

De 5e plaats: 2 ballen van Vergo Sport

De individuele prijs, een shirt van Sparta, werd gewonnen door Jasper die het totaal aantal overwinningen van Sparta in de Eredivisie het dichtste benaderde.

Wederom een zeer geslaagde Quiz! Met dank aan Davy en Pjotr voor het samenstellen!