Valencia Voetbalkamp komt weer naar GPC Vlissingen


Na het overweldigende succes van het Valenca Voetbalkamp afgelopen zomer op onze velden kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 juli 2018 komen de jeugdtrainers van de Spaanse grootmacht weer naar GPC Vlissingen!

Valencia CF Voetbalkamp komt deze zomervakantie naar GPC Vlissingen!

Van donderdag 12 juli t/m zaterdag 14 juli 2018 is het 3-daagse Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, te gast bij GPC Vlissingen! Hiermee behoort GPC Vlissingen tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia jeugdtrainers. Het Valencia Voetbalkamp vindt jaarlijks plaats op meer dan 30 locaties in heel Nederland en België. Je leest er alles over op www.valenciavoetbalkamp.nl

Als deelnemer ontvang jij:

  • Drie dagen top training door officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.
  • Valencia CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Valencia CF Bidon en Valencia CF Diploma
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia CF.
  • Lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.
  • EXTRA! Je maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF!
  • Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en een Meet & Greet met de sterren van Valencia CF.

Deelname slechts € 170,- voor dit complete 3-dagen programma (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).
Meer informatie & aanmelden? Klik hier!